onsdag 14 januari 2009

Denna dag, den första dagen i resten av ditt liv!

Tror inte mannen i mitt liv gillar det livet då! Lillen kräktes på hans täcke, tvättmaskinsslangen hoppade ur väggfästet och sprutade ut tvättvatten över badrumsgolvet och sen skulle han sätta på kaffe, men satte inte i kannan ordentligt så hälften rann ut över skåpet, ner på golvet, under micron... På TV har det gått bra filmer som Halvan kör brandbil, Halvan kör polisbil, Halvan kör brandbil, Halvan kör polisbil, Halvan kör brandbil, Labolina. Den där brandbilen går inte att se för många gånger! Tycker den mindre, knappast den större. ;) Haha han har inte haft det lätt idag inte! Den större ville se Stargate, varav den mindre grät över att han ville se, hmmm, vad kan det ha varit? Brandbilen!!!!!!

Stackarn liten har varit hemma sjuk idag, men febern är borta och kräkningarna kan lika gärna vara fyllda rapar efter all luft han måste svalt inatt när han och syrran skrek ikapp! Nåja, imorgon lär det vara full fart igen gissar vi.

Ikväll hade vi fystest på gymnasterna, spännande! Ska bli kul att se de sammanställda resultaten sen, inte alltid det går att gissa vem som klarar en sak bäst, för det behöver verkligen inte vara samma tjej som är bäst gymnastiskt! Alla kan inte vara bäst på allt, vi har olika talanger och jag letar fortfarande efter min!!! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar